My Image

DISSABTE, 5 D'AGOSTAna Torroja"Tour Conexión"


Tot i arribar a Cambrils amb Conexión, un disc ple d’energia, Ana Torroja farà un viatge al passat per rememorar cançons de Mecano com Hoy no me puedo levantar. Lletres que van marcar tota una generació.

L’artista madrilenya també tindrà temps per mostrar el seu repertori com a solista. Corazones, Duele el amor o A contratiempo són alguns dels èxits més recents de Torroja, realitzades amb la col·laboració d’artistes de gran talla internacional com Miguel Bosé, Benny Erik, Leonel García, Paty Cantú, Aleks Syntek, Ximena Sariñana i Carla Morrison.


DIA I HORA DEL CONCERT:
Dissabte, 5 d'agost de 2017, a les 22:00 hores

APERTURA PORTES:
Podeu accedir al recinte i la zona gastronòmica a partir de les 20:00 hores. El Festival i la zona gastronòmica tancarà a les 02:00 hores.

UBICACIÓ:
El 43è Festival internacional de Música de Cambrils (FIMC 2017) es celebra al Parc del Pinaret (Cambrils)

ENTRADES:
Les entrades pel concert d'Ana Torroja són a partir de 40€ (segons disponibilitat). El preu de la entrada variarà segons la ubicació seleccionada.

L'escenari disposarà d'una pantalla lateral.

En aquest concert totes les localitats són amb seient.


IMPORTANT

No s’admetran devolucions o canvis d’entrades. No es retornarà l’import de l’entrada en cap cas, excepte d’anul·lació d’un espectacle. Quan un espectacle se suspengui abans de començar es retornarà l’import de l’entrada al mateix lloc on va ser adquirida (un cop transcorregudes 24 hores de la data de suspensió i fins un mes després d’aquesta).
Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un progenitor o tutor legal.
L’organització del festival podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris, els preus o els intèrprets anunciats en aquest programa.
No està permesa l’entrada de begudes ni menjar al recinte.
No està permesa l’entrada de cascs i/o grans motxilles als concerts. El festival facilitarà una consigna per poder deixar-los.
L’aforament és limitat segons cada concert i el festival es reserva el dret d’admissió.
El festival habilitarà un espai i un pàrquing per a minusvàlids.
La Organització determinarà si, un cop començat el concert, permet la entrada al recinte.
Cal conservar la entrada fins a la
sortida del recinte.